Jeugdpagina

Jeugdwerk

Binnen de Westerkerk vinden wij het belangrijk om de jeugd goede plek te geven in onze Gemeente. Er zijn diverse activiteiten voor de jeugd, met als doel om alle kinderen en jongeren te vertellen en te leren over Jezus Christus, zodat zij Hem ook volgen op hun levenspad en groeien in hun geloof.

Veel gemeenteleden houden zich bezig met jeugdwerk. O.a. tijdens de kerkdiensten met de kindernevendienst, catechisatie, kerkkamp, jeugddiensten en diverse andere activiteiten.

Heb je vragen, ideeën of wil je gewoon je verhaal kwijt, stuur een mail (klik hier), maar je mag ons natuurlijk ook gewoon aanspreken. Dus: vragen? VRAGEN!

Oppas tijdens ochtenddiensten

Tijdens de ochtenddiensten is er altijd oppas voor de allerkleinsten aanwezig. De kinderen kunnen dan onder begeleiding in een van de zalen van de Westerkerk blijven en spelen.

Kindernevendiensten

Tijdens de zondagse ochtenddiensten is er, tijdens de preek, een kindernevendienst voor kinderen van vier tot en met 12 jaar. Voorafgaand aan de preek, gaat de leiding van de kindernevendienst met de kinderen naar een zaaltje in de kerk. Hier wordt aan de hand van het programma “Vertel Het Maar” het evangelie van Jezus Christus op een herkenbare manier meegegeven. Alle kinderen uit de leeftijdscategorie zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Wanneer je in de kerkdienst zit, kun je samen met alle kinderen naar voren komen en meedoen. Je bent van harte uitgenodigd!

Kinderkerstfeest

Ieder jaar wordt een speciale kerstviering gehouden voor kinderen, het Kinderkerstfeest. Deze kinderkerstdienst wordt gezamenlijk georganiseerd door de Westerkerk en de hervormde broeders en zusters van Wijk A.

Jeugdkamp

Voor de jongeren van de Westerkerk en de jeugd van de hervormde Wijk A wordt jaarlijks een jeugdkamp georganiseerd. Dit kamp vindt meestal plaats in het weekend, van vrijdag tot en met zondag.

Catechisatie

Catechisatie is een plek waar je samen met leeftijdsgenoten in je eigen taal kunt ontdekken wat er in de Bijbel staat. We ontdekken samen waarom geloof in God belangrijk is en wat het te maken heeft met jouw eigen leven. Dat doen we door in de Bijbel te lezen, groepsgesprekken en gebed. Net als vorig jaar wordt catechisatie gehouden samen met de hervormde wijkgemeente Wijk A.

afbeelding-catechisatie

Recente berichten